Valutor:
http://www.makeitinchina.se/
 • Din kundkorg: 0 Delsumma:s.kr0
 •  
 • Fjärrstyrda ormar i flera färger 10543021

  • 619 antal i lager

  s.kr450  s.kr249
  Spara: 45% mindre

  Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  Fjärrstyrda ormar i flera färger 10543021
  Fjärrstyrda ormar i flera färger 10543021
  Fjärrstyrda ormar i flera färger 10543021

  Vi har väl alla någon gång tagit del av Harry Potters magiska värld och önskat att vi också hade kunnat prata med ormar. Vi på kontoret kan, med sorg i hjärtat, tyvärr inte erbjuda en telepatisk länk med kräldjur, men det vi kan erbjuda är chansen att få styra din alldeles egna leksaksorm med fjärrkontroll!

  Ormen slingrar sig fram på ett naturligt sätt, och viftar dessutom med sin kluvna tunga. Den är ca. 35cm lång, och har en genomsnittlig tjocklek på 2,5cm.

  Den infraröda fjärrkontrollen når upp till ett avstånd av 20m, som innebär att du kan skrämma slag på folk från håll och samtidigt kunna fly därifrån med lite försprång.

  Finns i fyra olika färger:

  - Black Mamba
  - Ghost Snake
  - Green Mamba
  - Desert Snake

  I förpackningen så medföljer 3st LR44 knappcellsbatterier för fjärrkontrollen, och en USB-kabel som kopplas in i ormen när den behöver laddas.

  Ibland hittar man saker man bara vill ha nu nu nu, och det händer ofta på Fyndiq! Därför är vissa produkter nu mera märkta med Expressleverans! En produkt som är märkt med Expressleverans är en produkt som är extra snabb och levereras till dig inom 2 arbetsdagar, till samma kostnad som vanligt!

  Klicka här för att läsa mer om Expressleverans!


  Relaterade Produkter

   
  RSS produkt Feed :: Fjärrstyrda ormar i flera färger 10543021 Copyright © 2020 http://www.makeitinchina.se/